Ние сме двама уеб и графични дизайнери и копирайтъри, които създадохме „Юдизайн БГ“ ООД, за да спомогнем светът да стане едно по-красиво и уютно място. Въпрос на време беше да създадем и teniskite-bg.com, където предлагаме уникални дизайн принт на тениските, които вие (а и ние) носите/м. Тениските са неизменна част от нашия гардероб и изобщо част от street културата, която ни прави различни, отличава ни от тълпата, изразява визията ни за живота, крещи кое ни е любимо, кое ни харесва, какво мислим за света, как се чувстваме… Вярваме, че освен очите, така и нашите дрехи, в частност тениски, са прозорец към душата. Затова и нашите дизайни са различни, провокативни, модерни, уникални! Стараем се да отразим възможно най-много човешки състояния чрез тениските, които предлагаме и считаме, че нашата публика е от онези млади по дух хора, които не се страхуват да изразят себе си чрез знаците на художествено-визуалното изкуство.

И тъй като знаем, че не можем да обхванем всички аспекти от човешкия душевен калейдоскоп, очакваме тези, които не намират своя дизайн при нас, да ни пишат на мейла, за да изработим специално за тях желания дизайн напълно БЕЗПЛАТНО. Единствено ще заплатите цената на тениската, която желаете.

Също така смятаме, че светът е нашия дом, за който трябва да се грижим. Затова имаме редица благотворителни кампании, с които можете да се запознаете чрез банерите на началната ни страница – help the dogos, save the bees, спаси горите, за които кампании заделяме по 3 лв. от всяка поръчана тениска. Отворени сме и за други предложения, така че не се колебайте да се свържете с нас и да ни предложите смислена инициатива, която ще спомогне планетата и света ни да станат по-добро и приятелско място за всички.

Очакваме ви!
We design your fashion!